Annemiek van Doorn (1987)
Schilderes
Woont samen met man, dochter en twee honden in Baarn.
Annemiek heeft het talent om vrouwen op een Lady-Like manier in beeld te brengen. Ze begon met fotografie en studeerde af als portretfotografe. Daarna ontdekte ze haar passie voor tekenen en schilderen.
Ze heeft een liefde voor trends, styling en fashion en vindt daarin de inspiratie voor haar werk. Annemiek creëert daarmee wondermooie vrouwen op doek. Een echte eye catcher voor je interieur!
Annemiek maakt kunst zoals ze het zelf in huis wil hebben. Het eerste doek kwam in haar eigen woonkamer te hangen. Haar klantenkring groeit en inmiddels hangen de dames van Annemiek door heel Nederland.
Chantal Janzen’s AndC ontdekte ook haar talent: ‘Het werk van Annemiek is een ode aan de vrouw in al haar schoonheid. Haar creaties zijn super vrouwelijk, elegant en altijd in de mode! Je gaat er spontaan hakken, jurkjes en make-up van dragen’
 
Meer info?
Annemiek exposeert regelmatig op locaties in en rondom Amersfoort. Nog makkelijker is het om haar te volgen op Instagram: @annemiekvandoorn.nl
Heb je interesse in een schilderij, wil je komen kijken in het atelier of heb je een speciale wens zoals een schilderij in een bepaalde kleur of maat, stuur gerust een berichtje via het contactformulier of via Instagram.

MEDIA

Talenten tonen hun werk in grootste soap van Nederland.

Klik hier voor het hele artikel!


Klik hier voor het hele artikel!Klik hier voor het hele artikel!

Mail mij

Heb je een vraag of opmerking, stuur mij een mailtje!

Not readable? Change text. captcha txt

Start typing and press Enter to search